Jacek Sasin
Opozycja TV Republika
„Dzisiaj chyba trudno cokolwiek przewidywać. Ja pamiętam akurat jak się rozchodziliśmy z Solidarną wtedy jeszcze Polską, 2011 rok.”
Jacek Sasin
Opozycja TV Republika
„Dzisiaj chyba trudno cokolwiek przewidywać. Ja pamiętam akurat jak się rozchodziliśmy z Solidarną wtedy jeszcze Polską, 2011 rok.”
Przemysław Czarnek
Opozycja wPolsce24
„O tym, że miało być 5,19 zł, a jest 8,20 zł już za olej napędowy na niektórych stacjach. Jak jechałem do Szczecinka rzeczywiście na zachodnie Pomorze, to na kilku stacjach ta cena była już powyżej 8…”
Przemysław Czarnek
Opozycja TV Republika
„Znaczy, że mu po przecinku chodziło, może tak. Poziom intelektualny niektórych przedstawicieli tego rządu jest tak żenujący, że trudno się do tego ustosunkować.”
Joanna Senyszyn
Rząd TV Republika
„No ale miał taki pomysł, bo właśnie w 2011 roku bodajże, jeśli się nie mylę, lub w 2012 podniesiono VAT i miał być tylko na dwa lata podniesiony na wszystko. No ale jest do tej pory 23% zamiast 21%.”
Przemysław Czarnek
Opozycja wPolsce24
„Ja przyjechałem w 2012 roku, który po ogłoszeniu wyniku wyboru mówił, że ten może być nawet po 7 złotych.”
Przemysław Czarnek
Opozycja TV Republika
„Tusk mówi prawdę wtedy, kiedy myśli, że go nikt nie nagrywa. Mówił prawdę w 2011 roku, że go nie odchodzi ilość Polaków, ta benzyna może być już nawet po 7 zł, no jest, 7,29, a przewidywania są na…”
Mariusz Błaszczak
Opozycja TV Republika
„Natomiast w 2011 roku zlikwidowali całą pierwszą warszawską dywizję zmechanizowaną imienia Tadeusza Kościuszki, której…”
Przemysław Czarnek
Opozycja TV Trwam
„Został zatrzymany dlatego, że na czas tego nie zlicencjonowano.”