Przemysław Czarnek
Opozycja wPolsce24
„Zespół parlamentarny do spraw kryptowalut zaprosił ludzi z Onda Krypto, żeby razem z nimi pisać ustawę, którą ostatecznie koalicja 13 grudnia uchwaliła.”
Przemysław Czarnek
Opozycja wPolsce24
„Wśród tych, którzy ten zespół prowadzili, był pan gramatyka, I pan Gomoła. To są posłowie koalicji 13 grudnia.”
Janusz Kowalski
Opozycja Polsat News Polityka
„Dziękuję Panie Marszałku. Przed przyszłorocznym jest zmiana, więc usunąłem z polskiego porządku prawnego całkowicie nieuprawniony przywilej dla ministrów.”
Włodzimierz Czarzasty
Rząd TVP Info
„Dlatego, że jestem zobowiązany decyzjami klubu i one są jasne. Decyzja została podjęta. Przewodnicząca klubu została upoważniona do poinformowania naszych partnerów, bo jesteśmy w ramach koalicji 15…”
Przemysław Czarnek
Opozycja TV Republika
„Bardzo dziękuję panu redaktorowi, że przyniósł ten wykres bardzo czytelny. To są deficyty za czasów rządów Prawa i Sprawiedliwości. A to jest dobra zmiana koalicji 13 grudnia.”
Przemysław Czarnek
Opozycja TV Republika
„Bardzo dziękuję panu redaktorowi, że przyniósł ten wykres bardzo czytelny. To są deficyty za czasów rządów Prawa i Sprawiedliwości. A to jest dobra zmiana koalicji 13 grudnia.”
Przemysław Czarnek
„I czy to nie pokazuje, że tak naprawdę sytuacja miała być uleczona, miały być jakieś rozliczenia, zmiany w państwie, a okazuje się, że raczej te zmiany są na mnie.”
Przemysław Czarnek
Opozycja Wydarzenia 24
„Afery Donalda Tuska i koalicji 13 grudnia, afery służb państwa polskiego, które wiedząc o przestępczej potencjalnej działalności pana Krala, nie informowały przez kolejne miesiące nikogo.”
Przemysław Czarnek
Opozycja Wydarzenia 24
„Afery Donalda Tuska i koalicji 13 grudnia, afery służb państwa polskiego, które wiedząc o przestępczej potencjalnej…”
Karol Nawrocki
Opozycja wPolsce24
„Zaczęli myśleć o tym, co zrobią 13 grudnia, jak zniszczą głos narodu polskiego.”
Przemysław Czarnek
Opozycja Wydarzenia 24
„Afery Donalda Tuska i koalicji 13 grudnia, afery służb państwa polskiego, które wiedząc o przestępczej potencjalnej…”
Karol Nawrocki
„Że gdy do stołu, do dialogu, do porozumienia, do dyskusji z jednej strony siadali ludzie Solidarności, z drugiej strony…”
Karol Nawrocki
Opozycja TV Republika
„Że gdy do stołu, do dialogu, do porozumienia, do dyskusji z jednej strony siadali ludzie Solidarności, z drugiej strony…”
Przemysław Czarnek
„Źle pani adresuje pytanie, pani redaktor, ponieważ nie jestem przedstawicielem koalicji rządzącej, więc nie mogę…”
Przemysław Czarnek
Opozycja TV Republika
„Źle pani adresuje pytanie, pani redaktor, ponieważ nie jestem przedstawicielem koalicji rządzącej, więc nie mogę…”
Przemysław Czarnek
Opozycja wPolsce24
„W międzyczasie mieliśmy spektakle pana Tuska i rządu koalicji 13 grudnia, które tak naprawdę poza tym, że spychały…”
Mariusz Błaszczak
Opozycja Polsat
„To jest niedorzeczne.”
Mariusz Błaszczak
Opozycja Polsat
„To jest też tak, jak w ubiegłym roku ci propagandyści koalicji 13 grudnia próbowali przekonać, że to Prawo i…”
Mariusz Błaszczak
Opozycja Polsat
„Jak w ubiegłym roku ci propagandyści koalicji 13 grudnia próbowali przekonać, że to Prawo i Sprawiedliwość próbowało…”
Mariusz Błaszczak
Opozycja wPolsce24
„Oni są zwyczajnie bezkarni.”
Mariusz Błaszczak
Opozycja wPolsce24
„Oni mają się nieuczciwych metod walki politycznej.”
Przemysław Czarnek
Opozycja TV Republika
„To jest rzeczywistość koalicji 13 grudnia dzisiaj.”
Przemysław Czarnek
Opozycja TV Republika
„Ja wiem, że mówicie to, co chcecie, ale nie bójcie się, ja do was wrócę.”